Deutsch
English
Suomi

Yhteystiedot

home [at] elkealbrecht.com

idEA konsultointi
Elke Albrecht
Ormusmäentie 1 B 39
00700 Helsinki
+358 44 0888190
office [at] elkealbrecht.com
Y-tunnus: 2194556-4

Itävalta
Freinbergweg 17
4452 Ternberg

Suomi
Ormusmäentie 1 B 39
00700 Helsinki
+358 44 0888190

Media Owner
Elke Albrecht

Kuvia, graafinen suunnitellu ja tuotanto
Elke Albrecht

Oikeudellisia huomioita ja tekijänoikeus
Tällä sivustolla esitetty informaatio on sivujen omistajan huolellisesti tarkastama ja säännöllisesti päivittämä. Kuitenkaan omistaja ei takaa, että informaatio sivustolla olisi täysin valimista, ajantasaista tai oikeaa. Hän pidättää oikeuden tehdä muutoksia ja virheitä, eikä mitään oikeustoimia voida nostaa perustuen näihin nettisivuihin. Edelleen, omistaja pidättää oikeuden muuttaa sivujen sisältöä ja ulkoasua ilman erillistä etukäteisilmoitusta.
Käyttäjä on yksin vastuussa sivuille pääsystä sekä sivujen ja sivuilla olevan tai siellä viitatun informaation käytöstä. Linkit muille sivustoille ovat tyypillinen www-piirre, joiden sisältö ei kuitenkaan mitenkään ole osa tät sivustoa. Käyttäjät seuraavat linkkejä omalla vastuullaan ja ovat tietoisia edellä mainituista seikoista.
Vastuu linkitettyjen sivujen tai niiden sisällön muutoksista on näiden sivujen omistajalta täysin pois suljettu. Näiden sivujen omista ei myöskään ole vastuussa linkitetyillä sivuilla olevasta mahdollisesti laittomasta materiaalista. Vastuullisuus ei myöskään tule kysymykseen kolmansien osapuolien esittämässä materiaalissa.
Informaation tai materiaalin kopiominen, erityisesti tekstien, tekstipoimintojen tai kuvien käyttö tältä sivustolta vaatii sivuston omistajan luvan.